Jump to content

Róma macskaköves útjai megrongálták James Bond autóját

2015. 02. 25. 10:30

Rómában kisebb közlekedési káoszt okozott a Colosseum és a Circus Maximus közötti sugárúton forgatott üldözési jelenet. A járókelőket talán kevésbé zavarta ez a kis útlezárást, hiszen részesei lehettek az új James Bond film egyik jelenetének.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az Aston Martin csak és kizárólag a film kedvéért készítette el James Bond legújabb kémjárgányát. Továbbá egy kiszivárgott forgatási jelenetet is megosztottunk, ahol szintén a brit sportkocsi volt főszerepben.

A stáb ezúttal Rómába utazott, ahol egy üldözési jelenet került lencsevégre. Az olasz főváros több mint 300 millió forintot kaszált azzal, hogy a film kedvéért időszakosan lezárja egyes részeit. Daniel Craig és csapata március 8-ig fog a Rómában tartózkodni. A Colosseum és a Circus Maximus közötti sugárúton kívül, eddig az ókori műemlékeknél, a Tevere folyó rakpartján, a Sixtus pápáról elnevezett hídon és az EUR városnegyedben vettek fel jeleneteket.

Az Il Messaggero római napilap értesülései szerint a Colosseumnál forgatott autós üldözést egymás után huszonötször vették fel. James Bond természetesen az ezüst színű Aston Martin DB10 gépkocsi volánja mögött ült, míg a soros ellenség egy Jaguarban foglalt helyet. A forgatásról kiszivárgott hírek szerint a római kockakövek és a kövek közötti lyukak teljesen tönkretették az értékes autók abroncsait.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Yahoo és Ansa)