Jump to content

Egy a sok közül: Beckham járgányai vol.2

2015. 01. 04. 12:00

Az angol futball ikon most bemutatásra kerülő négykerekűje nem más, mint a családias célokra tervezett Cadillac Escalade GMT900. Négy gyerekkel a fedélzeten már szűkös lenne egy Porsche vagy egy Ferrari és valljuk meg, ebben a monstrumban van bőven hely.

Egy korábbi cikkben már bemutatásra kerül David Beckham egyik gyönyörűsége, név szerint a Porsche 911. IDE KATTINTVA elolvashatjátok ezt is.

A Cadillac Escalade GMT900 már inkább családias célokra lett kialakítva, melyet méretes külseje is tükröz. Az 5,7 méter hosszú járgány alumínium borítással lett ellátva, ami az össztömegen is sokat nyom. A külsőről még annyit, hogy matt fekete színt kapott, továbbá a hűtőrácson a 23-as szám szerepel (David volt mezszáma) a Cadillac embléma helyén.

A motorháztető alatt egy 6,2 literes V8-as dübörög, amely maximálisan 403 lóerős teljesítményre és 565 Nm forgatónyomaték kipréselésére képes. Ezt a 6L80 névre hallgató hat sebességes automataváltó továbbítja a kerekekre. A járgánynak összesen 0.363 a légellenállási együtthatója.

(Forrás: Autokalauz | Fotó: Giaothongvantai és Motortrend)