Jump to content

Liam Hemsworth és Josh Hutcherson kedvenc autói

2014. 11. 15. 10:00

Az éhezők viadalának két szereplője - Liam Hemsworth és Josh Hutcherson – egy interjú során kitértek arra, hogy milyen autók a kedvenceik, vagy épp milyen van a birtokukban. Azt hiszem, egyikünk sem lepődik meg azon, hogy a beszélgetés során nem hangzott el a Lada vagy a Trabant márkanév.

Az éhezők viadalának harmadik részének első fele hamarosan debütál a mozikban és ahogy az lenni szokott, a média gyakran közöl a filmmel kapcsolatos infókat, érdekességeket, interjúkat. Legutóbb két férfi szereplő szólalt meg és tértek ki az autó témára is, név szerint Liam Hemsworth és Josh Hutcherson.

A történet a zord jövőben játszódik, mégis a jelenkor csúcsjárgányai meg sem jelennek a képkockákon. Bár igaz, hogy a film profilja nem erről szól. Talán az egyetlen kocsi, ami feltűnik, az a harci Hummer.

Josh Hutcherson például rajong a BMW autókért. Van is neki egy V8-as motorral ellátott, M3-as modellje. Továbbá a terepjáró kialakítás sem áll tőle messze, hiszen birtokában van egy 68-as Bronco is. Liam Hemsworth nem igazán gyűjti a négykerekűeket. Saját elmondása szerint jobban szeret bérelni. Nem is olyan régen egy Teslában volt szerencséje ülni, szóval biztosan nem áll tőle messze a környezetvédelem.

A két színésztől még megkérdezték, hogy mely modell volánja mögött ülnének szívesen. Josh Hutcherson választása a klasszikus '68 -as Camaro Z28-ra esett. Liam Hemsworth poénosan egyből rávágta, hogy a Bat mobil, de mint kiderült, volt szerencséje kipróbálni a McLaren egy meg nem nevezett modelljét. Azért gondolom, sokunk élne az ilyen lehetőségekkel.

(Forrás: autokalauz.hu és topgear.com | Fotó: j-14.com)