Jump to content

Szervízt is hoz a Tesla

2019. 08. 28. 16:09

2020-ra ígérnek hivatalos Tesla márkakereskedést és szervizt Magyarországon, továbbá Superchargereket is az M1, M5 és M7-es autópályák közelében.

Korábban a Tesla saját töltőit mutató térképen megjelent a harmadik hazai Supercharger is, ami egyértelműen jelzi, hogy Magyarország felkerült a vállalat térképére. Az első az M7 autópálya sormási lehajtójánál épül meg, a következőt az M1-eshez közel, Győrben építik, a 2020-ban elkészülő harmadik pedig az M5-ös autópályához, Balástyára kerül.

A Tesla aktívan használja a Twittert, ahol a műfajhoz illően szűkszavúan jelentik be, hogy mi történik épp Elon Musk villanyautós vállalatánál. Most épp azt, hogy újabb országokban előrendelhető a Model 3-as, így Lengyelországban, Romániában, Szlovákiában és persze Magyarországon is. A szállítást 2020 körülre ígérik.

A megrendelők jelenleg angol honlapon tájékozódhatnak, az árakat pedig nettó euróban jelenítik meg. További 880 eurót hozzá is kell adni szállítási és dokumentációs költségként.

Bár Magyarországon független cégektől, szürkeimportban elérhetőek a Tesla-modellek, a gyár a tőle előrendelt darabok szállításával megvárja a hivatalos magyar Tesla márkakereskedés és márkaszerviz megnyitását, amit szintén 2020-ra ígérnek.

(Forrás: vezess.hu / fotó: pixabay.com)