Jump to content

Modern motoroknak kedvez a Shell

2018. 11. 05. 22:50

Új termékcsaládot mutat be a Shell Helix Ultra, amely a legkorszerűbb védelmi megoldást jelenti a modern turbófeltöltésű motorok számára.

A Shell Helix Ultra új termékcsaládot mutat be, amely fejlett védelmet nyújt a korszerű turbófeltöltős motoroknak. Az API (America Petroleum Institute) új SN Plus szabványának megfelelő, teljesen szintetikus motorolajok új sorozatának bemutatásával a Shell továbbra is bizonyítja iparági és technológiai vezető szerepét.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy itthon is bemutathatjuk az új Shell Helix Ultra SN Plus teljesen szintetikus motorolajait, melyek nem csak az új ipari szabványoknak felelnek meg, hanem a Shell legkorszerűbb védelmi megoldását is jelentik a korszerű turbófeltöltésű motorok számára. A terméket hazánkban várhatóan 2019-ben vezetik be” – mondta Fehér Tamás, az Orbico Hungary Kft. műszaki tanácsadója.

Az új szabvány előtérbe helyezi az autógyártók igényeit és maximálisan megvédi a modern turbófeltöltős benzinmotorokat a rendellenes égési jelenségektől, melyek súlyos károkat okozhatnak a motorban. A két új Shell Helix Ultra termék szintetikus, Shell PurePlus technológiával készült motorolaj segít csökkenteni a motorterhelést és számos további előnyt nyújt.

„Az autógyártók számára komoly kihívást jelent, hogy olyan motorokat hozzanak létre, melyek nem csak kisebb üzemanyag-fogyasztásúak, hanem megfelelnek a globális CO2-kibocsátási előírásoknak is. Erre nyújt kiváló megoldást a 99,5%-os tisztaságú, Shell PurePlus technológiával készült kristálytiszta alapolaj, mely teljeskörű kopás-és korrózióvédelmet biztosít nem csak a motornak, de annak alkatrészeinek is. Ezen túl helytáll a nagyobb igénybevétellel és magas hőmérséklettel szemben is, így hosszú távon is kiválóan teljesít” – tette hozzá Fehér Tamás.

A Shell Helix Ultra SN PLUS 0W-16 teljesen szintetikus motorolaj, amely megfelel az iparág új motorvizsgálati követelményeinek is, és fokozottabb üzemanyag-takarékosságot  biztosít, így a hétköznapi autósok többet hozhatnak ki minden egyes tank üzemanyagból.

(Forrás: vezess.hu / fotó: pixabay.com)