Jump to content

Exkluzív képen az állítólagos F2015

2014. 12. 22. 12:00

A Ferrari 2015-ös versenyautója hivatalosan februárban fog bemutatkozni. A Sport Bild egy tervrajz képét közölte, amely elvileg a leendő F2015-öt ábrázolja. Az, hogy a feltételezések valós alapon nyugszanak, vagy sem, majd csak a jövő év elején fog kiderülni, mindenesetre érdemes megtekinteni a képet.

Sebastian Vettel érkezése a Ferrarihoz, komoly reményeket ébresztett fel az olasz csapat fanatikusainak körében. De a fejlesztési munkálatok sajnos lassabban haladnak, melyről a vezetőség már hivatalos tájékoztatást is adott a sajtónak.

Néhány hét leforgása alatt rengeteg új arc érkezett Maranellóba: Sergio Marchionne, Maurizio Arrivabene, Sebastian Vettel, Simone Resta, Jock Clear, Mattia Binotto, Lorenzo Sassi, Esteban Gutierrez és Jean-Eric Vergne. Akik távoztak: Luca di Montezemolo, Marco Mattiacci, Fernando Alonso, Nikolas Tombazis, Pat Fry, Luca Marmorini, Hirohide Hamashima és Pedro de la Rosa.

A cél az, hogy mihamarabbi fejlődés legyen látható a csapat körül és erre minden esély megvan. A 2015-ös Ferrari már hamarosan bemutatásra kerül, melyről egy állítólagos tervrajz került fel az internetre, a Sport BIld nevű lap jóvoltából.

(Forrás: Autokalauz | Fotó: Twitter és Ferrari)