Jump to content

Michelisz és Nyirfás az év legjobbjai között

2014. 12. 10. 16:00

A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Idén 50 sportág szövetsége válaszolt az MTI megkeresésére. Az Autósport kategóriában Michelisz Norbert és Nyirfás Julianna lett megválasztva.

A Korda Racing csapat tagja, Nyirfás Juliannát választották meg a 2014-es év női autósport legjobbjának. Korda Erik és Nyirfás Julianna egyébként 2 nappal ezelőtt fölényes győzelmet arattak a Nissan Qashqai-jal a Mikulás Rally terepralis mezőnyében. Ez az eredmény után már csak hab a tortán egy ilyen elismerés bezsebelése.

A kategória férfi ágán Michelisz Norbertet választották meg, aki a legnépszerűbb hazai sportoló a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) által szervezett szavazáson közönségdíjas lett a napokban. A Zengő Motorsport versenyzője remek évet zárhat idén, hiszen a a Túraautó-vb (WTCC) idei szezonjának legjobb Honda-pilótája lett, az összesített ranglistán a negyedik helyen végzett.

A Motorsport kategóriában Kovács Ádám Zsoltot választották meg. Jelenleg Ő a HELL Junior Racing Team legfiatalabb versenyzője, aki tavaly az Év Motokrosszozója címet is elnyerte, felkészülten vágott bele az idei szezonba. Azt hiszem ez az elismerés megkoronázta az egész éves teljesítményét.

Mind három versenyzőnek ezúttal is szeretne gratulálni az Autokalauz, csak így tovább!

(Forrás: Autokalauz és MTI | FOtó: Mecsekrallye)