Jump to content

Újabb Bentley-ről húzták le a leplet

2014. 08. 08. 14:00

A Bentley háza tájáról mostanság egyre több hírt lehet kapni. A legújabb bejelentés, hogy készülőben van első szabadidőautója. A közelmúltban, a Mulsanne névre hallgató kétajtós modellje és a Continental GT3-R lett kiszivárogtatva.

2012-ben a Genfi autószalonon kapott a nagyvilág először ízelítőt a Bentley új ötletéről, de nagyon sok negatív kritikát kapott. Ilyen rossz hátszéllel nem lehet egy autót kidobni a piacra, ezért az angolok úgy döntöttek, még gyúrnak a szabadidőautójukon.

A változtatásokat követően a járgány új orr és farrészt kapott, amivel már sokkal emészthetőbb és ezáltal a kritikusok száma is megcsappant. A Bentley a közelmúltban jelentette be, hogy készülőben van egy új kétajtós modell, ami a Mulsanne névre hallgat. Továbbá a Continental GT3-R is átdolgozásra kerül.

A SUV modell a következő Audi Q7, Porsche Cayenne és Volkswagen Touareg padlólemezén osztozik majd. W12 és V8-as változat mellett hibridként is lehet kapni. További részletek későbbre várhatóak, hiszen 2016 végén lehet a márkakereskedésekben megvásárolni.

(Fotó: forbes.com)